Actualitate
Incendiu la o gospodărie din Șimnicu de Sus

Un incendiu a izbucnit noaptea trecută, la o gospodărie din comuna Șimnicu de Sus, din cauza unui scurtcircuit electric. Focul a mistuit adăpostul de animale, șase oi și doi viței, electrocasnice și mobilier, dar și acoperișul casei. 

"În noaptea de 5 spre 6 martie, Secția Pompieri Craiova, a intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă și un echipaj de prim ajutor pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un adăpost de animele din comuna Șimnicu de Sus, strada Aleea Murgasi numărul 2. În urma incendiului a ars adăpostul de animale în totalitate , șase oi și doi viței, electrocasnice din bucătărie și mobilierul aferent, dar și acoperișul casei. Cauza probabilă a incendiului a fost un scurcircuit electric", au declarat reprezentanții ISU Dolj. 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.