Actualitate
Incendiu izbucnit în Milești. Autoturism și autorulantă, distruse de flăcări

În ultimele 24 de ore, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia” al Judeţului Dolj au fost solicitate la 33 situaţii de urgenţă.

Pompierii doljeni au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la  o autorulotă, în comuna Șimnicu de Sus, sat Milesti. La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul  Secției Pompieri Craiova cu o autospecială de lucru cu apă și spumă. La fața locului, echipajul de pompieri a constatat că incendiul se manifesta cu violență  la autorulotă și autoturismul aflat parcat în imediata apropiere. În urma incendiului au ars autorulota în totalitate și autoturismul în proporție de 85%. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată ca fiind efectul termic, produs de un aparat de încalzit lăsat nesupravegheat.
   De asemenea, angajații ISU au mai intervenit la 30 de cazuri SMURD, pentru acordarea primului ajutor și transportarea la spital a persoanelor rănite ori cu probleme medicale grave, 205 activități de informare a populației cu privire la măsurile ce trebuie respectate pentru prevenirea răspândirii virusului COVID-19.
Recomandăm cetățenilor să respecte măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică pentru a-și proteja propria sănătate și viață, dar și pentru a-i proteja pe toți cei din jur.
Sănătatea și siguranța cetățenilor sunt prioritare tuturor instituțiilor cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, astfel că forţele de ordine vor desfășura permanent în această perioadă activităţi de verificare cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada stării de alertă, pentru a proteja cetăţenii și pentru a preveni răspândirea noului tip de coronavirus.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.