Actualitate
A fost reținut după ce a aruncat benzină pe trecători

Un bărbat de 32 de ani, din Craiova, a fost reținut de polițiști după ce a aruncat cu benzină într-un bloc, dar și pe trecători. Tânărul a fost imobilizat și este cercetat pentru a se lămuri starea de fapt și a măsurilor legale care se impun.

În jurul orei 16.00, polițiștii Secției 4 Politie Craiova au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat aruncă cu benzina într-un bloc din Craiova, dar și pe persoane care trec prin zona respectivă. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de politie precum și luptători SAS, care au reușit să pătrundă în apartamentul in care acesta se afla, situat la etajul 2 al blocului. Cel in cauza a fost imobilizat, stabilindu-se că este vorba despre un bărbat de 32 de ani, din Craiova. Acesta se afla în prezent la sediul sectiei, in cauza fiind demarate cercetările pentru lămurirea stării de fapt și a dispunerii măsurilor legale ce se impun. De asemenea, alte două persoane ar fi suferit arsuri că urmare a acțiunilor săvârșite de cel in cauza. La intervenție au participat si jandarmi din cadrul IJJ Dolj, precum și pompieri din cadrul ISU Dolj.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.