Actualitate
Începe campania electorală. Reguli pentru alegeri

Pe 27 septembrie, potrivit Autoritatii Electorale Permanente peste 19 milioane de romani sunt asteptati la alegerile locale de anul acesta. Romanii vor putea vota in una dintre cele 15794 de sectii de votare din cele 2659 de unitati administrative din tara.
 

Anul acesta, din cauza epidemiei de coronavirus, sectiile de votare vor avea noi reguli. Autortitatea Electorala Permanenta a transmis printr-un comunicat de presa ca este obligatorie asigurarea igienizării și dezinfectării spațiilor, asigurarea marcajelor pentru distantare sociala, iar in timpul procesului electoral, sectiile de votare trebuie sa aiba  grupuri sanitare accesibile, igienizate și dotate cu materialele necesare. De asemenea, masca de protectie trebuie purtata la intrarea in sectia de votare, iar numarul celor care vor putea intra in spatiile destinate pentru exercitarea dreptului la vot va fi restrans.

Campania electorala pentru alegerile locale va incepe de maine. Aceasta se va incheia sambata, pe 26 septembrie, la ora 7, adica cu o zi inainte de alegerea primarilor sau presedintilor consiliilor judetene.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.