Actualitate
Investiții în obiectivele sportive ale Craiovei! Ionuț Stroe: „Surpriza este refacerea și modernizarea Ștrandului Tineretului”

Ministerul Tineretului și Sportului a demarat un proces de investiții în anumite obiective sportive din Craiova, printre care ștrandul „Laguna Albastră” sau binecunoscuta sală „Voința”.

Astăzi, într-o conferință de presă, ministrul MTS cere Consiliului Județean să își îndrepte atenția către stadionul „Tineretului”, aflat în paragină: „Cer oficial Consiliului Județean Dolj să pornească un amplu proces de modernizare și de dare în folosință a acestui stadion. Dacă nu, vă spun sincer, eu voi fi ministrul care va iniția o HG pentru a-l recupera și pentru a face o investiție adevărată, prin Ministerul Tineretului și sportului, la anu. Să vedem cum răspund public la lucrul ăsta, ce gânduri au cu el. E inadmisibil ca de atâția ani să zacă în paragină. ei care au gânduri de mall sau alte lucruri, le spun de pe acum că, cel puțin cât voi fi ministru, nu voi semna niciun document. Vom invoca acea HG prin care CJ a cerut preluarea, pentru a vedea care e stadiul investițiilor. Sunt 17 ani de când e la CJ.”

 

Aflate în subordinea Ministerului Tineretului și Sportului, ștrandul „Tineretului” și sala „Voința” vor fi reabilitate: „Surpriza şi cea mai importantă piesă din ansamblul de investiţii pe care ni-l dorim în judeţul Dolj este refacerea şi modernizarea fostului ştrand al Tineretului chiar din temelii. În viitor vom avea un bazin de dimensiuni semiolimpice acoperit. La anul, cu sprijinul Companiei Naţionale de Investiţii, vom face o investiţie aici care se va ridica la câteva milioane de euro. Am demarat deja discuţiile şi demersurile oficiale de o lună.”

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.