Actualitate
Ionuț Neacşu, patronul de la Yes or No, a murit după ce s-a aruncat în gol de la etajul II

Patronul barului Yes or No din centrul Craiovei şi-a pus capăt zilelor, aruncându-se de la etajul doi al blocului în care locuia împreună cu iubita sa.

Ionuț Neacşu se afla, marți dimineață, într-un apartament dintr-un imobil aflat pe strada Dezrobirii, din municipiul Craiova, alături de iubita sa şi încă alte două persoane. În timpul discuțiilor, Neacşu a mers pe balcon şi s-a aruncat în gol de la etajul doi. La fața locului a ajuns un echipaj SMURD. "Pacientul a fost preluat de un echipaj SMURD şi transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Craiova", a declarat Florin Cocoşilă, purtător de cuvânt al ISU Oltenia. Ajuns la spital, din cauza unor complicații, Ionuț Neacşu, patronul barului Yes or No a decedat. Acesta avea 33 ani. Surse apropiate anchetei susțin că bărbatul se afla în depresie, însă consumase şi alcool cu puțin timp înainte de a recurge la acest gest.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2018 Lupa. Toate drepturile rezervate.