Actualitate
Ionuț Neacşu, patronul de la Yes or No, a murit după ce s-a aruncat în gol de la etajul II

Patronul barului Yes or No din centrul Craiovei şi-a pus capăt zilelor, aruncându-se de la etajul doi al blocului în care locuia împreună cu iubita sa.

Ionuț Neacşu se afla, marți dimineață, într-un apartament dintr-un imobil aflat pe strada Dezrobirii, din municipiul Craiova, alături de iubita sa şi încă alte două persoane. În timpul discuțiilor, Neacşu a mers pe balcon şi s-a aruncat în gol de la etajul doi. La fața locului a ajuns un echipaj SMURD. "Pacientul a fost preluat de un echipaj SMURD şi transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Craiova", a declarat Florin Cocoşilă, purtător de cuvânt al ISU Oltenia. Ajuns la spital, din cauza unor complicații, Ionuț Neacşu, patronul barului Yes or No a decedat. Acesta avea 33 ani. Surse apropiate anchetei susțin că bărbatul se afla în depresie, însă consumase şi alcool cu puțin timp înainte de a recurge la acest gest.

Declaraţia zilei

"Eu am avut o discuție, și pe această cale vreau să îi mulțumesc lui Alexandru Dedu că s-a gândit la Craiova ca și oraș gazdă, FRH contactase șapte cele mai importante echipe ale lumii: Rusia, Franța, Danemarca, Norvegia etc" -  viceprimarul Craiovei Adrian Cosman.

Sondaj
Cine credeți că va câștiga funcția de primar al Craiovei în urma alegerilor parțiale din 11 iunie 2017?
Mario Ovidiu Oprea
Radu Preda
Mihail Genoiu
Claudiu Manda
candidat independent
candidat USR (fără nominalizare)
candidat ALDE (fără nominalizare)
© Copyright 2008 - 2017 Lupa. Toate drepturile rezervate.