Actualitate
Ionuț Stroe: Bazin olimpic și modernizarea Sălii Voința, pe lista Guvernului

După ce a întârziat 30 de minute la conferința organizată la sediul PNL Dolj, din cauza traficului din Balș, Ionuț Stroe a prezentat, alături de Mario Ovidiu Oprea, Planul Național de Investiții și Relansare Economică, care prevede, printre altele, finalizarea celor 400 kilometri de autostrăzi, aflate în stadiul de șantier, plus construcția altor peste 3000 de kilometri, până în anul 2030. Peste 100 de miliarde de euro vor se vor investi în perioada urmatoare pentru a dezvolta România, spun liberalii. 

Concret, la capitolul sport și Craiova va beneficia de o parte din aceasta sumă de 100 de miliarde de euro. Ionuț Stroe a declarat că își dorește sa realizeze un bazin olimpic pentru competiții naționale și internaționale la Craiova, la fostul ștrand Laguna Albastră, dar și să reabiliteze și să modernizeze Sala Voința din Bănie.

"Două obiective din Craiova pe care vi le pot spune sunt: bazin olimpic pentru natație, pe care încercăm să îl realizăm pe amplasamentul actualului ștrand Laguna Albastră. Avem deja un proiect la nivel de grafic pe care îl vom prezenta cât de curând. Al doilea este cel legat de  Sala Voința, care, de asemenea, este în administrarea Ministerului Tineretului și Sportului, care, în mod obligatoriu trebuie să beneficieze de Investiții, pentru că acolo se antrenează viitorul Craiovei, grupele de copii, juniori, cluburile micuțe, cele care suferă cel mai mult", a declarat Ionuț Stroe. Ministrul Tineretului şi Sportului s-a arătat interesat și de soarta Stadionului Tineretului, care se află în proprietatea Consiliului Județean Dolj, dar a precizat că, până nu se hotărăște un proiect cert pentru respectiva locație, Ministerul nu se poate implica și ajuta. 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.