Actualitate
ISU DOLJ: materiale și echipamente de protecție împărțite instituțiilor din județ

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Oltenia” al județului Dolj, vor repartiza instituțiilor din Județul Dolj, care luptă în prima linie împotriva răspândirii noului tip de coronavirus noi echipamente de protecție (combinezoane), filtre pentru camerele de izolare de transport cu presiune negativă și dezinfectanți.

Echipamentele sunt achiziționate de Inspectoratului General pentru Situații de Urgență și urmează să ajungă în dotarea Serviciului Județean de Ambulanță Dolj, Direcției de Sănătate Publică a Județului Dolj, Unității de Primiri Urgențe Dolj, Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie "Victor Babeș" Craiova și Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Oltenia” al județului Dolj.
În total, la nivelul județului Dolj vor fi repartizate 1 filtru pentru camerele de izolare de transport cu presiune negativă, 135 de litri de dezinfectant și 2.880 de combinezoane de protecție.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.