Actualitate
Jucător la păcănele, cercetat pentru înșelăciune

Joi, 13, august, a fost o zi cu ghinion pentru un împătimit al jocurilor de noroc din Craiova. După ce a pierdut toți banii la o sală de jocuri din oraș, în urmă cu o zi, acesta a revendicat 500 de lei dintr-un aparat, sumă ce fusese deja încasată de clientul câştigător, solicitând și primind această sumă. Prejudiciul a fost recuperat de oamenii legii, iar bărbatul este cercetat pentru înșelăciune.

„Joi, 13 august, polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Craiova au identificat un bărbat din Craiova, bănuit de comiterea infracțiunii de înșelăciune. Din cercetările efectuate de polițiști s-a stabilit că, în ziua de 12 august a.c., cel în cauză, în timp ce se afla la o sală de jocuri din Craiova, ar fi profitat de neglijenţa angajatei de a nu şterge de pe un aparat de joc din sală un câştig anterior în valoare de 500 lei ce fusese deja încasat de clientul câştigător, solicitând şi fiindu-i înmânată această sumă. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și predat persoanei vătămate. În cauză, a fost întocmit dosar penal comiterea infracțiunii de înșelăciune urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie înaintat cu soluţia legală unității de parchet competente”, au declarat reprezentanții IPJ Dolj.

FACATURI SI CU MASINILE ASTEA
15 august 2020, 09:26
Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.