Actualitate
La cei 17 ani se plimba cu mașina pe Calea București

În noaptea de 29/30 octombrie a.c., polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Craiova și un jandarm din cadrul I.J.J. Dolj au depistat o tânără de 17 ani, din comuna Orodel, care conducea un autoturism pe strada Calea București, din Craiova, deși nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Din verificările efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că autoturismul i-a fost încredințat celei în cauză pentru a fi condus pe drumurile publice, de către un tânăr de 21 de ani, din comuna Vârtop, pasager în autoturism, deși acesta cunoștea că tânăra nu deține permis de conducere.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis și încredințarea unui vehicul pentru a fi condus pe drumurile publice unei persoane care nu posedă permis de conducere.  

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.