Actualitate
La Waterparc se pregătesc surprize pentru iubitori înotului

Peste 1.400 de persoane și-au petrecut minivacanța de la începutul lui 2018 la una dintre piscinele waterparcului aflat în proprietatea municipalității craiovene. Reprezentanții administrației locale vor pregăti, în anul 2018, pentru tineri și copii mai multe surprize, oferindu-le acestora posibilitatea să petreacă timp liber de calitate.

Reprezentanții municipalității din Bănie doresc să transforme waterparc-ul din Parcul Tineretului în noul punct de atracție pentru craioveni. Încă din prima zi a anului, locuitorii orașului și nu numai au fost invitați la o petrecere după Revelion, seria activităților continuând până în ziua de Sf. Ion. Însă surprizele nu se opresc aici pentru că administrația locală își dorește ca acest obiectiv să fie unul profitabil din punct de vedere financiar pentru bugetul local. “După inaugurarea waterparcului, a fost o perioadă în care lumea nu a știut că acesta a fost deschis publicului larg, faptul că aici pot fi găsite cele mai bune condiții din Craiova din domeniu, am decis ca odată cu aceste Sărbători să demarăm o campanie de mediatizare a acestui obiectiv. A avut și efectul scontat pentru că în primele zile ale anului au fost achiziționate 1400 de bilete la intrare în waterparc, cu încasări de 60.000 lei. Acest lucru ne dă speranțe pentru viitor, că nu este o investiție inutilă, așa cum spun unii sau alții. Ba din contră, eu sunt optimist și vă spun că waterparcul din Craiova va avea un real succes”, a explicat, pentru Lupa, viceprimarul Craiovei Adrian Cosman.

 

Se caută noi soluții pentru îmbunătățirea serviciilor

Din cauza restricțiilor impuse de Uniunea Europeană în contractul de finanțare, în incinta waterparc-ului nu pot fi desfășurate activități economice, însă reprezentanții municipalității caută specialiști care să le ofere soluții ca vizitatorii obiectivului să aibă parte de mai multe servicii. “Inițial, strategia noastră a fost de a modifica tarifele și a veni cu pachete pentru familii, pentru grupuri, abonamente, era o ofertă destul de bogată însă ea nu s-a putut implementa din cauza restricțiilor impuse de finanțarea europeană. Noi nu ne pierdem speranța pentru că dorim să solicităm ajutorul unei firme de consultanță, am demarat deja procedurile de licitație, care să spună dacă se umblă la indicatorii impuși de contractul de finanțare sau nu. Ba mai mult, noi studiem în continuare posibilitatea de a introduce în waterparc posiblitatea de a achiziționa băuturi și sandvișuri pentru cei care vin la piscină”, a explicat Adrian Cosman. Edilul susține că lipsa unui bar sau unui restaurant este singurul impediment în acest moment ca waterparc-ul să ofere servicii complete, iar prețurile sunt mult mai bune decât la alte zone de agrement similare. “Toți au spus despre prețurile practicate că sunt mari, însă dacă este să facem o comparație cu alte locații, 36 lei, în cursul săptămânii prețul, pentru întreaga zi nu este mare. Ba mai mult, vreau să subliniez faptul că am discutat cu reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Dolj și vom demara un proiect destul de interesant spun eu și cu un impact important la nivelul Craiova. Pe municipalitatea craioveană o interesează viitorul copiilor noștri și dorim să demarăm un program prin care toți copiii de la școlile craiovene să primească cursuri gratis de înot”, a mai precizat viceprimarul Adrian Cosman.

 

Taxele de intrare la Waterparc sunt următoarele:

- 24 lei pentru copii între 5 şi 10 ani, de luni până vineri – brățară albă.

- 36 lei pentru persoanele de peste 10 ani, de luni până vineri – brățară albastră.

- 34 lei pentru copii între 5 şi 10 ani, în week-end – braţară roşie.

- 50 lei pentru persoanele de peste 10 ani, în week-end – braţară neagră.

- 15 lei taxa saună pentru persoanele de peste 16 ani – braţară verde.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2018 Lupa. Toate drepturile rezervate.