Actualitate
Language, Literature, and Cultural Policies

Departamentul de Studii Anglo-americane și Germane al Facultății de Litere, Universitatea din Craiova, împreună cu Universitatea Kent din Canterbury, Marea Britanie, organizează în perioada 12-13 octombrie 2017 Conferința Internațională LANGUAGE, LITERATURE, AND CULTURAL POLICIES.

La această a 16-a ediție, intitulată Transitio, Transmissio, Translatio: Spaces of Transition in the Modern World, conferințele plenare sunt susținute de Patricia Erskine-Hill, care a activat ca profesor la  Universitatea Baylor din Texas, S.U.A., de Stephen Prickett, Regius Professor Emeritus al Universității din Glasgow și profesor onorific al  Universității Kent din Canterbury, și de Mihaela Irimia, profesor emerit al Universității din București.

Pe parcursul celor două zile, la lucrările pe secțiuni participă peste 50 de cadre universitare din țară și din străinătate, precum și profesori din învățământul pre-universitar și doctoranzi ai Facultății de Litere din Craiova. Deschiderea conferinței a avut loc joi, 12 octombrie, ora 9.30, în Sala Eminescu a Casei Universitarilor.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2018 Lupa. Toate drepturile rezervate.