Actualitate
Liviu Dragnea: “Vom depune un proiect de lege privind interzicerea exportului de bușteni”

Aflat într-o vizită în Călărași, Dolj, liderul PSD a anunțat că este pregătit un proiect de lege care va fi depus săptămâna viitoare, care se referă la interzicerea exportului de bușteni din România. Acesta a subliniat că, astfel, se va incuraja exportul de produs finit din lemn "pentru ca plus valoarea să rămână în România".

"Ca să stea mai liniştitit Iohannis, că ştiu că el avea legătură cu unii cu lemnele, am pregătit un proiect de lege pentru interzicerea exportului de buşteni din România, pe care cred că o să-l depunem săptămâna viitoare. Cine o să vrea să exporte, să exporte lemn prelucrat pentru ca plus valoarea să rămână în România", a spus Liviu Dragnea. "Eu nu ştiu dacă Iohannis a vorbit înainte sau după somn sau astăzi s-a trezit după patru ani şi jumătate de somn şi a început să vadă ce e în România. Despre asta discutăm noi, despre faptul că prelucrarea sau capacitatera de prelucrare a produselor a început să crească în ultimii doi ani de zile. Este un domeniu pe care am început să-l stimulăm şi o să-l stimulăm pe viitor", a afirmat liderul PSD.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.