Actualitate
Locuri de muncă sezoniere în agricultură pentru Spania prin reţeaua EURES

Agenţia Județeană  pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dolj, prin serviciul de ocupare EURES România, oferă 800 locuri de muncă sezoniere  (400 de femei și 200 de cupluri) în agricultură la cules de căpşuni, campania 2018 –firma Surexport Compania Agraria SL, în Spania.

Oferta se adresează persoanelor apte pentru munca la câmp,cu vârsta cuprinsă între 18 – 50 ani, nefiind necesară experienţă anterioară în agricultură. 
Durata contractului de muncă este de aproximativ 3 luni, data estimată de angajare este 15 februarie 2018.

Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi/ 39 ore pe săptămână împărţite în 6 zile, ziua 7 este zi de odihnă care poate să nu coincidă cu duminica. Programul începe la primele ore ale dimineții.

Salariul oferit este de 40,43 euro brut/zi, conform Convenţiei colective aplicabile plătibil la două săptămâni prin transfer bancar. Contribuţiile datorate sunt de 2% impozit pe venit şi 113 euro asigurare socială.

Cazarea este oferită de angajator contra sumei de 1,6 euro pe zi pentru cheltuieli.

Pentru detalii și înscriere persoanele interesate trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM Dolj din Craiova,strada Eugeniu Carada nr.13A,  telefon: 0251/306.100. Inscrierea se realizeaza pe baza urmatoarelor documente:
- copie carte de identitate/buletin;
- adeverinta medicala (apt pentru muncă);
- CV in limba romana.

DATA ȘI LOCAȚIA BURSEI VOR FI COMUNICATE ULTERIOR!

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2018 Lupa. Toate drepturile rezervate.