Actualitate
Luna viitoare se va relua licitația pentru loturile 3 și 4 ale drumul expres Craiova-Pitești

Până la sfârșitul lunii aprilie va avea loc licitația pentru loturile 3 și 4 ale drumului expres Craiova-Pitești, a transmis Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor. De asemenea, acesta a anunțat că va fi modificată și legea privind achizițiile publice, pentru a se putea evita problemele contestațiilor din trecut.

 

Răzvan Cuc s-a plâns de faptul că a găsit Ministerul Transporturilor complet blocat pe partea de infrastructură rutieră și feroviară, cu niciun proiect avansat, absorbția fondurilor europene fiind, de asemenea, zero. "Unul dintre proiectele pe care le-am lansat în 2017 a fost drumul expres Craiova-Pitești și știți foarte bine ce s-a întâmplat pe parcursul evaluării. O firmă care nu a participat la licitație a contestat rezervele de implementare din acest proiect, rezerve care veneau tocmai să ajute firmele în momentul în care aveau anumite probleme de ordin financiar. Problema vizavi de contestarea unei firme care nu participă la licitaţie, mâine la ora 11,00 va avea loc Comisia de industrii şi juridică şi voi merge cu nişte modificări pe pachetul de legislaţie pe parte de achiziţii. S-au semnat contractele pentru secţiunea 1 şi 2 din lotul 1 şi 2 din Piteşti - Craiova. Din nou, am observat că se poate, pentru că pe lotul 2 avem un constructor român care a devansat termenul de elaborare a proiectului tehnic - vorbim de câştigătorul lotului 2. Aşteptăm să vedem aceeaşi mobilizare şi la lotul 1. Loturile 3 și 4 vor fi lansate până la sfârșitul lunii aprilie pe SICAP. Sper să nu mai avem și alte probleme, mai ales după ce vom face și aceste modificări la legislația pe achiziții, eu vă asigur că am înțeles mesajul românilor și nerăbdarea românilor și nu dorim să mai avem timpi morți", a explicat Răzvan Cuc.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

Sondaj
Cine are dreptate în situația lui Gică Popescu?
Clubul are dreptate, Popescu este un simbol pentru Oltenia
Suporterii au dreptate, trădarea nu se iartă
© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.