Actualitate
Managerii regiilor din subordinea Primăriei, cu sabia lui Damocles deasupra capului

Regiile din subordinea Primăriei Craiova vor suferi modificări la nivelul conducerii, a anunțat Lia Olguța Vasilescu, într-o postare pe o rețea de socializare. 

Lia Olguța Vasilescu i-a cerut edilului Craiovei, Mihail Genoiu, să ia măsuri în ce privește managementul instituțiilor administrației locale pentru ca acestea să se ridice la un standard pe care cetățenii urbei îl doresc.

"În ultimele luni, am avut audiențe cu câteva sute de cetățeni craioveni, la cabinetul meu parlamentar. Mulți dintre aceștia au reproșat calitatea serviciilor oferite de regiile administrației locale craiovene și atmosfera din aceleași regii și mi-au solicitat măsuri, dat fiind faptul ca administrațiile PSD i-au obișnuit cu un anumit standard.  Drept urmare, am avut discuții cu primarul Mihail Genoiu și consilierii locali pe aceasta tema. Craiova merita servicii de cea mai buna calitate, iar managementul instituțiilor trebuie sa fie unul pe masura așteptărilor!", a anunțat Lia Olguța Vasilescu, pe Facebook. 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.