Actualitate
Mandate puse în executare de polițiști

Ieri, 14 octombrie, polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Bucovăț au depistat pe raza Municipiului Craiova un bărbat de 39 de ani, din comuna Vârvoru de Jos, pe numele căruia instanța de judecată a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii de 1 an și 8 luni, pentru comiterea infracțiunii de dare de mită. Cel în cauză a fost încarcerat în penitenciar. 

Ieri, 14 octombrie, polițiști din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Cetate au depistat pe raza comunei Cetate, un bărbat de 42 de ani, din localitate, pe numele căruia instanța de judecată a emis un mandat de 8 luni închisoare pentru comiterea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi lovire sau alte violenţe.

Totodată, polițiștii au depistat pe raza aceleiași comune, un tânăr de 26 de ani, din localitate, pe numele căruia instanța de judecată a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii de 1 an şi 3 luni pentru infracţiunile de ultraj şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Cei în cauză au fost încarcercerat în penitenciar.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.