Actualitate
Mandate puse în executare de polițiști

În cursul zilei de ieri, 13 octombrie, polițiști din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Rast au depistat în comuna Urzicuța un tânăr de 26 de ani, din localitate, urmărit la nivel național.

Instanța de judecată emisese pe numele celui în cauză un mandat de executare a pedepsei de 1 an și 10 luni închisoare pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și sub influența băuturilor alcoolice. Astfel, tânărul a fost încarcerat de polițiști în penitenciar.

Ieri, 13 octombrie, polițiști din cadrul Poliției Orașului Segarcea și Secției 14 Poliție Rurală Bârca au pus în executare un mandat de arestare preventivă emis de instanța de judecată pe numele unui bărbat de 33 de ani, din Bârca. Aceasta măsură a fost dispusă, după ce s-a constatat faptul că cel în cauză ar fi încălcat obligațiile impuse anterior, acesta aflându-se în arest la domiciliu din luna august a.c. Bărbatul a fost condus de polițiști în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Dolj. 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.