Actualitate
Mandate puse în executare de polițiști

În cursul zilei de ieri, 13 octombrie, polițiști din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Rast au depistat în comuna Urzicuța un tânăr de 26 de ani, din localitate, urmărit la nivel național.

Instanța de judecată emisese pe numele celui în cauză un mandat de executare a pedepsei de 1 an și 10 luni închisoare pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și sub influența băuturilor alcoolice. Astfel, tânărul a fost încarcerat de polițiști în penitenciar.

Ieri, 13 octombrie, polițiști din cadrul Poliției Orașului Segarcea și Secției 14 Poliție Rurală Bârca au pus în executare un mandat de arestare preventivă emis de instanța de judecată pe numele unui bărbat de 33 de ani, din Bârca. Aceasta măsură a fost dispusă, după ce s-a constatat faptul că cel în cauză ar fi încălcat obligațiile impuse anterior, acesta aflându-se în arest la domiciliu din luna august a.c. Bărbatul a fost condus de polițiști în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Dolj. 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.