Actualitate
Marian Vasile, propunerea liberalilor pentru funcția de viceprimar al Craiovei

Marian Vasile este propunerea Partidului Național Liberal pentru funcția de viceprimar al  Municipiului Craiova, după ședință a Biroului Permanent Județean ce a avut loc joi, 15 octombrie. 

"Mulțumesc încă o dată craiovenilor care pe 27 septembrie au acordat încredere Partidului Național Liberal!
  De asemenea, mulțumesc colegilor din PNL care au făcut eforturi uriașe în campania electorală, domnului deputat Nicolae Giugea și tuturor colegilor liberali care au candidat!
 Astăzi, în cadrul ședinței Biroului Permanent Județean al PNL, am fost desemnat ca fiind propunerea PNL pentru funcția de viceprimar al  Municipiului Craiova. Încrederea colegilor mă onorează și mă responzabilizează în același timp.
   În următorii patru ani, alianța PNL-USR-PLUS care are majoritate în Consiliul Local Craiova  va pune orașul nostru pe o traiectorie europeană", a anunțat liberalul pe o rețea de socializare. 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.