Actualitate
Mascații au intervenit în forță la Calafat pentru a aplana un conflict între două clanuri

Mascații din Calafat au intervenit în forță pentru a aplana un conflict izbucnit între două clanuri rivale. Un polițist a fost lovit, în prezent fiind efectuate cercetari sub aspectul săvârșirii infractiunilor de ultraj, distrugere si tulburarea ordinii și liniștii publice.

 Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Calafat au fost sesizați de către un bărbat de 45 de ani, din Calafat, cu privire la faptul că un alt bărbat, împreună cu fii și nepoții săi i-au spart geamurile de la doua autoturisme. Ulterior, membrii aceleiași familii, care ar fi provocat distrugerile, s-au dus la locuința altor persoane, rude cu proprietarii mașinilor. Polițiștii au intervenit între cele două grupuri pentru a aplana conflictul, moment în care unul dintre polițiști a fost lovit peste mana, de către o persoană din familia care ar fi provocat distrugeri. La fața locului a fost dirijat și un echipaj din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, numărul forțelor de ordine fiind suplimentat. Starea conflictuală a fost aplanata, persoanele implicate fiind conduse la politie. A fost informat și Parchetul de pe lângă Judecătoria  Calafat, iar in prezent sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

Sondaj
Cine are dreptate în situația lui Gică Popescu?
Clubul are dreptate, Popescu este un simbol pentru Oltenia
Suporterii au dreptate, trădarea nu se iartă
© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.