Actualitate
Medicul Liviu Mugur Riza a murit

Moartea medicului craiovean Liviu Mugur Riza a fost anunţată de prietenii acestuia pe reţelele de socializare. "Nu pot să cred că a murit  dr. Mugur Riza fost medic sportiv al echipei de fotbal FC Universitatea Craiova. Am aflat trista veste din postarea unui alt prieten bun. Dumnezeu să-l odihneasca în pace!", a scris pe Facebook, Marcel Iancu. 

Conform primelor informaţii, medicul Liviu Mugur Riza şi-ar fi pus capăt zilelor, el fiind găsit spânzurat. "În cursul acesti zile, în jurul orei 14.30, poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Melineşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat a fost găsit spânzurat în locuinţa pe care o deţine pe raza localităţii Floreşti. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde au identificat un bărbat de 64 de ani, din Craiova, care a fost găsit spânzurat într-o anexă gospodărească. În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând a fi dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru a se stabili cu exactitate cauza decesului", au declarat reprezentanţii IPJ Dolj. 

 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.