Actualitate
Ministrul Transporturilor: Din cauza statului paralel nu s-au semnat multe contracte de infrastructură

Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor, a declarat că angajații ministerului refuză să semneze diverse acte de teama “statului  paralel”, din acest motiv mai multe contracte importante privind lucrări de infrastructură au fost întârziate. Ministrul este de părere că legislația trebuie modificată pentru a se evita acest gen de situații în viitor.

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a spus că din cauza intervenției "statului paralel" mai multe contracte privind infrastructura nu au fost semnate. Întrebat dacă au fost intervenţii ale serviciilor în acest domeniu, al transporturilor, ministrul Răzvan Cuc a precizat că nu are astfel de informaţii.“Chiar dacă se face un lucru bun pentru țară, oamenii din diverse motive erau terorizați de “statul paralel”, de tot felul de influențe și amenințări. A fost o teroare, tot timpul le-am cerut angajaților din minister cât și din companii să dea dovadă de mai mult curaj, nu să se lase intimidați de ce vedeau la televizor, arestări dimineața, plimbări pe la DNA. În sensul acesta, mulți oameni spuneau că nu vor să semneze un act adițional la un contract că s-ar putea interpreta, în condițiile în care pe noi ne-ar fi ajutat să deblocăm un proiect sau să mergem mai departe, deși era legal, refuzau să semneze. Răbdarea tuturor, inclusiv a mea ca ministru, a ajuns undeva la limita normalității. Nu mai suport să îmi spună cineva din cadrul ministerului că nu se poate. Dacă avem o constrângere legislativă, modificăm legea", a declarat Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor, la Forumul Auto 2019.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

Sondaj
Cine are dreptate în situația lui Gică Popescu?
Clubul are dreptate, Popescu este un simbol pentru Oltenia
Suporterii au dreptate, trădarea nu se iartă
© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.