Actualitate
Minor din Băilești căutat de polițiști

Un copili de 12 ani, din Băilești, a dispărut de două zile de la domiciliu și nu a mai revenit. , Poliţiştii doljeni au fost sesizaţi de un bărbat de 38 de ani, din Băileşti, cu privire la faptul că fiul său, Durac Mişu, de 12 ani, a plecat, în cursul zilei de 7 august, iar în urma verificărilor a rezultat faptul că minorul a plecat de la domiciliu împreună cu un alt prieten de 12 ani, aceştia ajungând în Craiova

 

"În cursul acestei zilei, poliţiştii doljeni au fost sesizaţi de un bărbat de 38 de ani, din Băileşti, cu privire la faptul că fiul său, Durac Mişu, de 12 ani, a plecat, în cursul zilei de 7 august a.c., de la domiciliu şi nu a mai revenit. Din verificările efectuate până în prezent a rezultat faptul că minorul a plecat de la domiciliu împreună cu un alt prieten de 12 ani, aceştia ajungând în Craiova. Prietenul celui căutat s-a întors la domiciliu în cursul zilei de ieri, acesta declarând că Durac Mişu nu a dorit să se întoarcă acasă, rămânând în continuare în Craiova. Minorul a mai plecat voluntar de la domiciliu, fără a le spune părinţilor unde se duce, revenind de fiecare dată după 3-4 zile. Semnalmente: înălțime 1,55 m, greutate 40-45 kg, păr şaten, ochi căprui, nu prezintă semne particulare. Nu se cunosc detalii cu privire la obiectele de îmbrăcăminte iar acesta nu are asupra sa telefon mobil", se arată în comunicatul IPJ Dolj.

 

 

 

 

 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.