Actualitate
Minoră căutată de polițiști

Polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Dolj au fost sesizați de o femeie de 40 de ani, din comuna Cerăt, cu privire la faptul că fiica sa, Lican Geanina-Maria, de 17 ani, care s-ar afla în Italia din ianuarie 2018 nu mai poate fi contactată.

De la momentul plecării, minora ar fi păstrat constant legătura cu familia sa, care în 2018 şi-a dat acordul ca aceasta să plece în Italia împreună cu prietenul ei şi familia acestuia. Minora nu ar mai fi putut fi contactată, după ce aceasta ar fi avut discuţii în contradictoriu cu familia sa pe tema revenirii în ţară.

Semnalmente: înălțime 1,80 m, greutate 60 kg, păr roșcat, ochi căprui. Persoanele care dețin informații utile cu privire la persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112, sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.