Actualitate
Minoră căutată de polițiști

Polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Dolj au fost sesizați de o femeie de 40 de ani, din comuna Cerăt, cu privire la faptul că fiica sa, Lican Geanina-Maria, de 17 ani, care s-ar afla în Italia din ianuarie 2018 nu mai poate fi contactată.

De la momentul plecării, minora ar fi păstrat constant legătura cu familia sa, care în 2018 şi-a dat acordul ca aceasta să plece în Italia împreună cu prietenul ei şi familia acestuia. Minora nu ar mai fi putut fi contactată, după ce aceasta ar fi avut discuţii în contradictoriu cu familia sa pe tema revenirii în ţară.

Semnalmente: înălțime 1,80 m, greutate 60 kg, păr roșcat, ochi căprui. Persoanele care dețin informații utile cu privire la persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112, sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.