Actualitate
Minoră prinsă cu droguri 'legale'

Polițiștii locali au găsit asupra unei minore de 17 ani din Craiova nouă pliculețe de resturi vegetale, de culoare verzuie, despre care aceasta a declarat că le-a procurat pentru consum propriu. Tânăra a fost cea care a sesizat oamenii legii că este urmărită de o persoană de sex masculin, iar în urma cercetărilor efectuate de polițiști s-au descoperit substanțele psihoactive, cercetările fiind continuate ulterior de Poliția Municipiului Craiova – Secția 5.

În ziua de 07 august 2019, în jurul orei 11.20, polițiștii locali cu atribuții de menținere a ordinii publice în cartierul Craiovița, au fost sesizați de către minora E.A.R, în vârstă de 17 ani, domiciliată în Craiova, cu privire la faptul că este urmărită de o persoană de sex masculin. După descrierea realizată de minoră, s-a procedat la depistarea și identificarea acestei persoane, constatând că persoana reclamată și depistată se numește P.I.C., în vârstă de 23 de ani, din Craiova, care a declarat că dorea să discute cu minora întrucât știe că aceasta deține asupra sa substanțe psihoactive (denumite ”legale”), cu intenția de a cumpăra. Ambele persoane au fost conduse la sediul instituției și, în urma realizării procedurii de control corporal, asupra minorei de 17 ani au fost găsite 9 pliculețe de resturi vegetale, de culoare verzuie, despre care a declarat că le-a procurat pentru consum propriu. Asupra bărbatului reclamat nu au fost găsite bunuri care să ridice suspiciuni. După întocmirea actelor premergătoare impuse de lege, persoanele au fost conduse și predate Poliției Municipiului Craiova – Secția 5, pentru continuarea cercetărilor. De asemenea, având în vedere că persoana este minoră, a fost anunțată și familia acesteia.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.