Actualitate
Misiunile jandarmilor craioveni, în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova au executat misiuni și au asigurat măsuri de ordine publică, în zonele din competență, în județele Dolj, Mehedinți și Teleorman.

În contextul măsurilor de prevenire a răspândirii COVID-19,  jandarmii au însoțit 4 convoaie organizate, pentru tranzitarea județelor, spre zonele de carantinare/izolare și au patrulat independent, în vederea verificării îndeplinirii măsurilor impuse de ordonanțele militare.

     De asemenea, în domeniul piscicol, jandarmii au aplicat șase amenzi, în baza ordonanței de urgență nr. 23/2008 privind pescuitul și acvacultura, în valoare de 3.600 de lei.

     În aceste misiuni au fost implicate 97 de cadre militare ale Grupării de Jandarmi Mobile Craiova, care au acționat împreună cu celelalte instituții  abilitate ale statului, pentru combaterea faptelor antisociale.

     În perioada următoare, misiunile jandarmilor au în vedere, în principal, prevenirea şi combaterea oricăror fapte care aduc atingere normelor de convieţuire socială, precum și depistarea, identificarea şi dispunerea măsurilor legale împotriva celor care comit acest gen de fapte.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.