Actualitate
Misiunile jandarmilor craioveni, în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova au executat misiuni și au asigurat măsuri de ordine publică, în zonele din competență, în județele Dolj, Mehedinți și Teleorman.

În contextul măsurilor de prevenire a răspândirii COVID-19,  jandarmii au însoțit 4 convoaie organizate, pentru tranzitarea județelor, spre zonele de carantinare/izolare și au patrulat independent, în vederea verificării îndeplinirii măsurilor impuse de ordonanțele militare.

     De asemenea, în domeniul piscicol, jandarmii au aplicat șase amenzi, în baza ordonanței de urgență nr. 23/2008 privind pescuitul și acvacultura, în valoare de 3.600 de lei.

     În aceste misiuni au fost implicate 97 de cadre militare ale Grupării de Jandarmi Mobile Craiova, care au acționat împreună cu celelalte instituții  abilitate ale statului, pentru combaterea faptelor antisociale.

     În perioada următoare, misiunile jandarmilor au în vedere, în principal, prevenirea şi combaterea oricăror fapte care aduc atingere normelor de convieţuire socială, precum și depistarea, identificarea şi dispunerea măsurilor legale împotriva celor care comit acest gen de fapte.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.