Actualitate
Noi acțiuni pentru prevenirea răspândirii virusului Covid 19

Aproximativ 100 de societăți comerciale au fost controlate de oamenii legii, iar pentru abaterile constatate au fost aplicate 25 de sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 70.000 de lei. Dintre acestea, 14 sancţiuni au fost aplicate pentru încălcarea măsurilor de protecţie dispuse în această perioadă.

La activităţile desfăşurate au participat peste 100 de politiști, jandarmi, polițiști locali, precum și reprezentanți ai Direcției Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor.

Recomandăm cetățenilor să respecte măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică pentru a-și proteja propria sănătate și viață, dar și pentru a-i proteja pe toți cei din jur.

 

Sănătatea și siguranța cetățenilor sunt prioritare tuturor instituțiilor cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, astfel că forţele de ordine vor desfășura permanent în această perioadă activităţi de verificare cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada stării de alertă, pentru a proteja cetăţenii și pentru a preveni răspândirea noului tip de coronavirus.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.