Actualitate
Noi acțiuni pentru prevenirea răspândirii virusului Covid 19

160 de politiști, jandarmi, polițiști locali, precum și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență și Direcției Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, au participat la o acțiune pentru prevenirea răspândirii virusului Covid 19. Au fost verificate zone aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri și terase, dar şi în mijloacele de transport în comun, cu privire la  respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului Covid 19.

"Astfel, au fost verificate aproximativ 55  de societăți comerciale și peste 70 de mijloace de transport, iar pentru abaterile constatate au fost aplicate 13 sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 2.700 de lei. Dintre acestea, 10 de sancţiuni au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecţie dispuse în această perioadă.

 

Recomandăm cetățenilor să respecte măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică pentru a-și proteja propria sănătate și viață, dar și pentru a-i proteja pe toți cei din jur.

De asemenea, având în vedere debutul noului an şcolar recomandăm tuturor celor implicaţi în procesul educaţional, să acorde o atenţie sporită respectării tuturor normelor  de protecţie sanitară.

 

Sănătatea și siguranța cetățenilor sunt prioritare tuturor instituțiilor cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, astfel că forţele de ordine vor desfășura permanent în această perioadă activităţi de verificare cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada stării de alertă, pentru a proteja cetăţenii și pentru a preveni răspândirea noului tip de coronavirus", au declarat reprezentanții IPJ Dolj. 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.