Actualitate
Noi amânări în cazul 'Sorina'

Magistrații Curții de Apel Craiova au amânat pentru joi decizia privind revizuirea dosarului de adopție internațională în cazul “Sorina””, motivul invocat fiind apariția unor documente noi la dosar, care urmează a fi analizate. De asemenea, magistrații Tribunalului Olt și-au declinat competența către Judecătoria Slatina, în ce privește cazul ordonanței președențiale. Astfel, Judecătoria Slatina va fi cea care va decide dacă Sorina va putea pleca în Statele Unite ale Americii, alături de familia adoptivă.

 

Mariana Sărămat, asistenta materială a Sorinei, dar și Ramona Săcărin, mama adoptivă a fetiței, au fost prezente la Curtea de Apel Craiova, însă cele două femei nu au vorbit. „S-a amânat până mâine la ora 11:00, s-au mai găsit acte la dosar și vedem mâine ce se va întâmpla. Familia Săcărin a venit cu niște poze la judecători să se vadă că fata este fericit, dar nu pare fericită, vă spun. Deci nu este un copil fericit, pentru că eu o cunosc și știu când era ea fericită cum era. Ramona Săcărin a spus că vrea ca procesul să se termine cât mai repede”, a declarat Mariana Sărămat, asistenta maternală a Sorinei. Despre Sorina s-a discutat astăzi și la Tribunalul Olt. Magistrații de aici au judecat dosarul cu privire la interdicția părăsirii țării de catre copilă, însă judecătorii au decis că cei care trebuie să se pronunțe sunt colegii lor de la Judecătoria Slatina, așa că și-au declinat competența. Cererea de emitere a unei Ordonanțe Președințiale solicitată de șeful Parchetului General, ajunge, așadar, la cea de-a cincea instanță.

 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.