Actualitate
Noi audieri în cazul „Caracal”

Mai multe persoane din anturajul Luizei Melencu au ajuns luni, 9 decembrie, în fața procurorilor DIICOT.  Familia Luizei, mai multe colege și iubitul fetei s-au prezentat în fața anchetatorilor pentru noi audieri.

Bunicul Luizei Melencu a declarat că nu știe concret pentru ce a fost chemat în fața anchetatorilor și că a fost audiat de peste 20 de ori în acest dosar până în prezent. La fel spune prietena și Luizei, Alina. „M-au întrebat aceleași lucruri. Este a cincea oară când îmi ia aceeași declarație. M-au întrebat ce bijuterii purta Luzia. La fel le-am spus: un lănțișor, o brățară, o pereche de cercei. Mi-au arătat un lănțișor care semăna cu cel al Luizei și m-au mai întrebat de un cercel pe care nu l-am văzut niciodată la Luiza. Doar de bijuterii m-au întrebat, de altceva nu m-au mai întrebat”, a declarat Alina Toboșaru. De asemenea, mama Luizei Melencu spune că fata sa a fost traficată și nu crede că a murit: „nu sunt mulţumită de audieri, nu s-au luat în considerare persoanele pe care le-am zis”. Și iubitul fetei a fost prezent pentru prima oară în fața anchetatorilor. “Sunt prima dată audiat. Nu știu de ce nu m-au audiat până în prezent procurorii. Am venit special din străinătate să mă audieze, să văd despre ce e vorba", a spus Alex Duțu. 

Luiza Melencu a dispărut în data de 14 aprilie, iar Gheorghe Dincă a mărturisit că a ucis-o și i-a aruncat corpul la marginea unei păduri, la câțiva kilometri de Caracal.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.