Actualitate
Noi fragmente de oase și dinți găsite într-o lizieră pe traseul Caracal-Bucureşti

După ce ieri, Dincă le-a arătat anchetatorilor unde a aruncat alte resturi ce ar proveni de la un corp omenesc, aceștia au mers în această dimineață la fața locului. Este vorba de o lizieră de pădure situată la câțiva kilometri de Caracal, pe Drumul European 70 ce duce către București. La fața locului a fost adus și un câine specializat în găsirea cadavrelor.

Anchetatorii au declarat că după cernerea cenuşei, au fost identificate și alte fragmente osoase și dinți. Medicii legiști prezenți la fața locului au concluzionat că fragmente osoase sunt de natură umană.

"Procurorii DIICOT - Structura centrală împreună cu polițiști specializați din cadrul Poliției Române - delegați în cauză, au continuat percheziția efectuată la domiciliul inculpatului  Dincă Gheorghe, precum și cercetarea la fața locului din data de 05.08.2019, în zona indicată de către inculpat, respectiv o lizieră situată pe traseul Caracal - Bucureşti.

În urma cercetării la fața locului efectuate în cursul zilei de astăzi, la locul mai sus menționat, după cernerea cenuşei, au fost identificate și alte fragmente osoase și dinți.

Menționăm că, medicii legiști aflați la fața locului au concluzionat faptul că, resturile de fragmente osoase examinate sunt cu cea mai mare probabilitate de natură umană.

De asemenea, în cauză a avut loc audierea mai multor persoane și s-a procedat la efectuarea perchezițiilor informatice asupra unor medii de stocare, la domiciliul inculpatului, acesta fiind asistat de către apărătorul din oficiu", se arată în comunicatul DIICOT.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.