Actualitate
Noi termene în procesul lui Darius Vâlcov

Darius Vâlcov nu s-a prezentat azi la Tribunalul Dolj, unde se judecă procesul în care este acuzat de trafic de influență, dare și luare de mită. Lucia Furtună, avocata sa, a explicat că Vâlcov se află intr-un concediu de zece zile. Nici Maria Larisa Popa și Anca Gușatu, martore în această cauză nu au fost prezente, următorul termen fiind stabilit pe 30 ianuarie.

Lucia Furtună, avocata lui Darius Vâlcov, a declarat că s-au acordat două termene în cazul clientului său. Un termen de o săptămână, pentru ca acuzarea și apărarea să-și studieze reciproc obiectivele formulate pentru expertiză. "Săptămâna viitoare se vor stabili obiectivele expertizei, iar al doilea termen va fi pe 30 ianuarie. Atunci vor fi audiați o parte dintre martorii apărării. Azi s-au înmânat și suporturile optice privind copia înregistrărilor depuse de Parchet la dosarul cauzei, este vorba de mai multe DVD-uri pe care ar trebui sa fie discuții ale unor persoane care au calitatea de martor", a explicat Lucia Furtună. Procesul în care Vâlcov este acuzat de luare de mită, pe când era primarul Slatinei, a început în 2017.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

Sondaj
Cine are dreptate în situația lui Gică Popescu?
Clubul are dreptate, Popescu este un simbol pentru Oltenia
Suporterii au dreptate, trădarea nu se iartă
© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.