Actualitate
Nouă persoane au fost rănite într-un accident de circulaţie. UPDATE: O femeie și un bărbat au decedat

Nouă persoane au fost rănite într-un accident de circulaţie ce a avut loc cu puţin timp în urmă între localităţile Giubega şi Băileşti. Două dintre victime ar fi inconştiente, fiind vorba de doi copii. 

La faţa locului s-au deplasat mai multe ambulanţe SMURD. Din primele verificări, şapte dintre pasagerii a două autoturisme implicate în accident au fost transportaţi la spitalul din Băileşti, iar cei doi minori au rămas la faţa locului, aplicându-se manevre de resuscitare.

"Pe DJ 561D s-a produs un accident rutier între două autoturisme. Din primele date se pare că unul dintre autoturisme s-ar fi angajat într-o depăşire neregulamentară, în condiţii de vizibilitate redusa. În urma accidentului a rezultat decesul a două persoane, alte 7 persoane fiind transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale și investigații de specialitate."

Potrivit reprezentanților ISU, doi adulți au decedat, o femeie și un bărbat. 

Vom reveni cu amănunte!

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.