Actualitate
O femeie a condus pe străzile din Râmnicu Vâlcea după ce consumase alcool

În seara zilei de 25 ianuarie a.c., o femeie de 50 de ani, din Râmnicu Vâlcea, a condus un autoturism pe strada Gib Mihăescu, iar la intersecția cu Aleea Eroilor a pătruns pe sensul opus de mers acroșând un autoturism ce circula regulamentar, rezultând doar pagube materiale.

Conducătoarea auto si-a continuat deplasarea, iar în zona Cina a acroșat un indicator rutier, în cele din urmă autoturismul fiind oprit de polițiști. S-a procedat la testarea femeii cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0,92 mg/l alcool în aerul expirat, fiind condusă la o unitate spitalicească în vederea recoltării de probe biologice de sânge.

 

În cauză a fost întocmit un dosar penal.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.