Actualitate
O femeie a murit în urma unui incendiu

O femeie de 82 de ani, din comuna Drăgotești, a fost găsită moartă în propria casă de pompierii craioveni, în urma unui incendiu care a izbucnit de la un coș de fum neprotejat termic față de materiale combustibile. Pompierii au intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă pentru a stinge incendiul care se manifesta într-o încăpere la mobilier și materiale textile.

Duminică, 26 ianuarie, Deteșamentul 2 Pompieri Craiova  a intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la gospodăria unei persoane din comuna Drăgotești.  La sosirea echipajelor de pompieri incendiul se manifesta într-o încăpere la mobilier și materiale textile, în urma incendiului a fost gasită o persoana de sex feminin în varstă de aproximativ 82 ani decedată. Cauza probabilă a incendiului fiind un coș de fum neprotejat termic față de materiale combustibile.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.