Actualitate
O nouă captură de țigări de contrabandă

Polițiștii Serviciul de Investigare a Criminalității Economice au confiscat 500 pachete de țigări provenite din contrabandă, de la două femei din Băilești. În urma percehezițiilor în două locații folosite de cele două femei, de 70, respectiv 53, oamenii legii au descoperit pachete de țăgări, de diverse mărci, fără timbru fiscal românesc. Cercetările continuă în cauză, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă cu ţigări.

 

"Joi,18 iulie, polițiști din cadrul IPJ Dolj - Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Poliției Municipiului Băilești, au efectuat două percheziții domiciliare în cadrul unui dosar penal. Poliţiştii au vizat două locații care ar fi folosite de două femei de 70, respectiv 53 de ani, ambele din Băilești, în desfășurarea unor activități infracționale de comercializare a țigaretelor provenite din contrabandă. Poliţiştii au găsit şi ridicat 494 de pachete de țigări, diverse mărci, fără timbru fiscal românesc, provenite din contrabandă. Cercetările continuă în cauză, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă cu ţigări", se arată în comunicatul IPJ Dolj.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.