Actualitate
O pacientă a dispărut de la Neuropsihiatrie. Familia a depus plângere pentru neglijență în serviciu

Polițiștii craioveni au deschis un dosar penal in rem pentru comiterea infractiunii de neglijență în serviciu, după ce o femeie care era internată la Spitalul de Neuropsihiatrie, din Craiova, a dispărut fără urmă, în noaptea de 30 ianuarie. Familia a depus plângere penală împotriva angajaților spitalului, iar polițiștii fac cercetări, urmând ca în funcție de materialul probator administrat să fie dispuse măsuri corespunzatoare.

La data de 30 ianuarie, polițiștii din cadrul Secței 3 Poliție Craiova au fost sesizați de angajați ai unui spital din Craiova cu privire la faptul că o femeie de 61 de ani, din Melinești, a părăsit locația respectivă, plecând într-o direcție necunoscută. Femeia este cautată în continuare, fapt pentru care solicităm persoanelor care dețin informații utile să apeleze 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție. De asemenea, în această cauză a fost primită o plangere penală, fiind întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de neglijență în serviciu, urmând ca în funcție de materialul probator administrat să fie dispuse măsuri corespunzatoare. Este vorba de Olteanu Maria, de 61 de ani, din Melinești. Femeia are următoarele semnalmente: 1,60 m, greutate aproximativă 60 kg, păr grizonat. La momentul plecării femeia purta pantaloni de culoare gri, bluză verde şi papuci roz”, au declarat reprezentanții IPJ Dolj.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.