Actualitate
Șofer din Belarus, prins cu 42 de sticle de alcool în camion

Un cetățean din Belarus, care transporta portocale din Grecia pentru o firmă din Lituania, a încercat să introducă în țară 42 de sticle cu alcool, prin Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj.

Poliţiştii din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat au descoperit în cabina unui camion, 42 de sticle cu alcool, pe care un cetăţean din Belarus a încercat să le introducă ilegal în ţară. În dimineața zilei de miercuri, s-a prezentat pentru a intra în ţară, la volanul unui camion înmatriculat în Lituania, un cetăţean din Belarus, în vârstă de 38 de ani. Acesta transporta portocale din Grecia pentru o firmă din Lituania. Cu ocazia controlului efectuat asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit, în interiorul cabinei și în lăzi de scule, cantitatea totală de 42 sticle cu alcool, din mărcile – vodca Natt Golden Firta 18 litri, vodca Flirt 12 litri și Savoy Silver 12 litri, toate sticlele având aplicat timbru fiscal din R. Bulgaria. La cercetări, şoferul camionului a declarat faptul că a cumpărat alcoolul din Bulgaria, fără să ştie că această cantitate intră sub regimul codului fiscal românesc. Întreaga cantitate de alcool, a cărei valoare pe piață se ridică la suma totală de 2.600 lei, a fost ridicată în vederea confiscării. Persoana în cauză a fost sancționată cu avertisment.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

Sondaj
Cine are dreptate în situația lui Gică Popescu?
Clubul are dreptate, Popescu este un simbol pentru Oltenia
Suporterii au dreptate, trădarea nu se iartă
© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.