Actualitate
Șofer oprit cu focuri de armă

Un șofer care circula prin oraș fără a avea permis de conducere a fost oprit de polițiști după o urmărire pe mai multe străzi din Craiova. Bărbatul a încercat să scape de oamenii legii pe strada Grigore Pleşoianu, unde a coborât din autoturism şi a încercat să-şi asigure scăparea prin fugă, moment în care unul dintre poliţişti a executat două focuri de avertisment în plan vertical, determinându-l pe bărbat să se oprească. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore și este acuzat de săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

„Marți, 14 ianuarie, poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie Craiova, împreună cu un jandarm din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Craiova, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, care se deplasa pe strada Nicolae Iorga. Întrucât conducătorul autoturismului respectiv nu a oprit la semnalele efectuate, s-a procedat la urmărirea acestuia pe mai multe străzi, având în funcțiune semnalele acustice și luminoase ale autospecialei, timp în care conducătorul autoturismului a fost somat să oprească. Bărbatul de la volan a oprit pe strada Grigore Pleşoianu, unde a coborât din autoturism şi a încercat să-şi asigure scăparea prin fugă, moment în care unul dintre poliţişti a executat două focuri de avertisment în plan vertical, determinându-l pe bărbat să se oprească. Poliţiştii au identificat persoana de la volanul autoturismului, stabilind că este vorba despre un tânăr de 20 de ani, din Craiova, care nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Pe numele acestuia a fost emisă ordonanță de reținere pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Dolj, pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere. În cursul acestei zile persoana în cauză va fi prezentată unităţii de parchet, cu propuneri corespunzătoare”, au declarat reprezentanții IPJ Dolj.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.