Actualitate
Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară își sistează activitatea de relații cu publicul

Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Dolj va aplica o serie de măsuri în scopul prevenirii și limitării răspândirii noului coronavirus COVID-19. Astfel, în perioada 21 octombrie – 3 noiembrie 2020, OCPI Dolj sistează activitatea de relații cu publicul. Cetățenii și partenerii OCPI pot opta pentru serviciile disponibile on-line prin intermediul sistemului informatic de cadastru si carte funciara. Sesizările, petițiile și memoriile vor putea fi transmise prin e-mail (dj@ancpi.ro) sau poștă.

În perioada 21 octombrie – 3 noiembrie 2020, persoanele fizice/juridice autorizate, delegații notariali, executorii judecătorești și cetățenii pot depune on-line cererea de înscriere, recepție sau avizare, însoțită de înscrisul prin care se constată actul sau faptul juridic a cărui inscriere este solicitată sau, după caz, de înscrisul pentru care se solicită recepția sau avizarea. Cetățenii pot solicita on-line extrase de carte funciară pentru informare și extrase de plan cadastral pe ortofotoplan accesând https://epay.ancpi.ro/ sau prin intermediul persoanelor fizice/juridice autorizate sau a birourilor notariale. De asemenea, stadiul soluționării cererilor/dosarelor înregistrate în aplicația
informatică poate fi consultat accesând site-ul www.ancpi.ro, secțiunea «Urmărire cerere RGI». Solicitanții pot primi informații referitoare la serviciile oferite prin e-mail sau accesând site-ul OCPI Dolj ( www.ocpidolj.ro ), dar și prin intermediul liniilor telefonice, care vor funcționa de luni pânã joi în intervalul orar 08.00 – 16.30 și vineri între orele 08.00-14.00.
În perioada menționată, audiențele vor fi acordate telefonic, prin e-mail sau prin sistem de videoconferință (utilizând serviciul gratuit Google Meet). Numerele de telefon și adrese de e-mail destinate beneficiarilor serviciilor oferite de OCPI sunt următoarele:
Email: dj@ancpi.ro
Telefon centrală: 0251413128, 0251414286
Telefon relația cu publicul: 0251413129
Telefon relația cu birourile notariale: 0251411708
Fax: 0251418018
Fax pentru birouri notariale: 0251411646
Toate aceste măsuri au scopul de a proteja publicul și salariații, în egală măsură.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.