Actualitate
Olguța Vasilescu: „În România, partea de documentație durează mai mult decât construcția propriu-zisă”

Lia Olguța Vasilescu a declarat că deși îi pare rău ca nu va putea supraveghea proiectul drumului expres Craiova-Pitești din postura de Ministru al Transportului, toată forța politică PSD își va da concursul pentru ca lucrurile să se miște cât mai repede.

După ce constructorii au dat asigurări că proiectarea drumului expres Craiova-Pitești nu va dura 12 luni, această etapă urmând să fie finalizată în martie-aprilie, Lia Olguța Vasilescu a afirmat că autoritățile vor supraveghea ca execuția lucrăriilor să demareze cât mai rapid. „Este un proiect foarte așteptat nu doar de craioveni, dar și de cei din Olt. Constructorii și-au asumat că nu vor aștepta termenul de un an de zile cât este în contract pentru proiectare, ne-am asumat și noi, tot ceea ce înseamnă forța politică PSD, că le vom da tot concursul pentru a se mișca mai repede, este vorba de autorizații, partea de documentație, în general.  În România durează mai mult partea de documentație decât partea de construcție propriu-zisă și noi am avut experiența spitalului din Craiova, construcția a durat opt luni iar partea de documentație, licitație, trei ani. Suntem aproape fericiți că a durat doar doi ani de zile partea de documente și instanță, pentru că în alte zone geografice a durat chiar mai mult. Eu zic că va trebui să ne gândim foarte atent la legislație, pentru că nu este normal ca o firmă care nici nu a participat la licitație să țină pe loc un proiect așa de important,doi ani de zile și aș vrea să spun că îmi pare rău nu voi putea să supraveghez eu acest proiect din postura de Ministru al Transporturilor, dar din orice postură am fi, toți parlamentarii PSD de Dolj vom supraveghea ca să avem cât mai repede această autostradă. Eu o numesc în continuare autostradă, chiar dacă este un drum expres, este în regim de autostradă și va fi un element vital în dezvoltarea acestei zone”, a declarat Lia Olguța Vasilescu.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

Sondaj
Cine are dreptate în situația lui Gică Popescu?
Clubul are dreptate, Popescu este un simbol pentru Oltenia
Suporterii au dreptate, trădarea nu se iartă
© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.