Actualitate
Orban: Ford a implementat soluții originale de protecție a angajaților

Premierul Ludovic Orban a declarat joi, 7 mai, la Craiova, că a ales să vină în vizită la Ford, pentru că fabrica a avut soluții originale de protejare a angajaților. Orban a precizat că a avut discuții cu privire la planul companiei de a relua activitatea gradual până la capacitate maximă. 

"Am venit şi pentru că cei de la Ford au avut soluţii originale de protejare a sănătăţii angajaţilor şi am putut vedea aceste adaptări în fiecare secţie", a declarat Ludovic Orban.

Reprezentanții Ford spun că, până în prezent, au fabricat 16.000 de viziere pe care le-au oferit angajaților și așteaptă aprobarea autorităților pentru a putea începe să le doneze către instituțiile publice locale.

"Prioritatea noastră în ceea ce priveşte reluarea operaţiunilor la fabrica de la Craiova a fost asigurarea sănătăţii şi siguranţei angajaţilor noştri. Dacă nu puteam garanta acest lucru, nu ne-am fi putut relua activitatea. Deşi am încercat să asigurăm distanţarea socială de 2 m, în unele locuri de muncă acest lucru nu a fost posibil şi prin urmare, în aceste locuri de muncă solicităm angajaţilor să poarte măşti de protecţie sau viziere", a declarat Ian Pearson, președintele Ford. 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.