Actualitate
Pariuri pe alegerile locale! Cotele la Primăria Craiovei

Cu doar câteva zile înainte ca oamenii să meargă la urnele de vot pentru alegerile locale, casele de pariuri au publicat cotele pentru primăriile din țară.

Duminică, 27 septembrie, românii vor decide soarta orașului lor în următorii patru ani, iar casele de pariuri profită pentru a pune în ofertă și cote pentru alegerile de primari. La Primăria Capitalei, Nicușor Dan, candidatul „dreptei”, este favorit, cu o cotă de 1.70. Următoarea este Gabriela Firea (PSD), având o cotă de 2.15. Traian Băsescu (PMP) este cotat cu șansa a treia, iar cine pariază pe fostul președinte va câștiga de 10 ori mai mult. Călin Popescu Tăriceanu are cota de 50.00.   

 

În ceea ce privește Municipiul Craiova, Olguța Vasilescu, candidatul Partidului Social Democrat, se detașează ca favorită. Cine alege să parieze doar pe acest candidat, riscă să piardă bani, având în vedere că Vasilescu are o cotă de 1.03. Dacă pariezi 100 de lei, te vei mulțumi să primești înapoi 98.10 lei, adică va însemna o pierdere de un leu și 90 de bani. Antonie Solomon, fostul primar al urbei (2004-2012), candidat din partea PER, are cota 8.00, Nicolae Giugea (PNL) are 25.00, Lucian Săuleanu (USR Plus) are cota de 50, în timp ce Eduard Ciceu (PRO România) are 100. 

 Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană DOLJ
- Executat de SC Protect NPG Paza SRL – portal/ziar: www.lupamea.ro
- CUI Mandatar Financiar: 21200019

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.