Actualitate
Patru femei din Craiova prinse după au furat banii unei bătrâne

Patru craiovence sunt acuzate de furt, după ce pe data de 1 octombrie, ar fi profitat de neatenția unei bătrâne de 85 de ani și a fiicei sale și ar fi sustras din locuința acestora suma de 1.600 de euro şi 6.000 de lei. În urma perchezițiilor domiciliare de luni, 7 actombrie, la adresele persoanelor bănuite de furt, prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate și restituit persoanei vătămate.

„Ieri, 7 octombrie , poliţişti din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Giubega, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Poliției Municipiului Băilești, Secțiilor 1 şi 6 Poliție Craiova și 2 grupe SAS au efectuat șapte perchezitii domiciliare, în Craiova, la domiciliul unor persoane bănuite de furt. În urma acestor activităţi, poliţiştii au identificat patru femei, toate din Craiova, care în ziua de 1 octombrie a.c., ar fi sustras bani din locuinţa unei femei, de 85 de ani, din Întorsura. Cele patru persoane s-ar fi deplasat cu un autoturism, în comuna Întorsura, iar la poarta femeii de 85 de ani au coborât, întrebând dacă au produse alimentare de vânzare. Ulterior, profitând de neatenţia femeii de 85 de ani, dar şi a fiicei acesteia, de 63 de ani care o însoţea, persoanele respective ar fi pătruns în locuinţă, de unde ar fi sustras 1.600 de euro şi 6.000 de lei. În urma percheziţiilor, prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate și restituit persoanei vătămate, la finalizarea cercetărilor dosarul penal urmând a fi înaintat unităţii de parchet cu propuneri corespunzătoare”, au declarat reprezentanții IPJ Dolj.

 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.