Actualitate
Patru mehedințeni au furat ceasuri de peste 125.000 de euro din Finlanda

Polițiștii mehedințeni au efectuat patru perechiziții domiciliare la persoane care sunt bănuite de comiterea unei spargeri. La acțiune au participat și oamenii legii finlandezi, care au venit în România pentru a ancheta furtul care a avut loc pe teritoriul Finlandei, de unde suspecții ar fi sustras ceasuri de lux în valoare de peste 129.500 euro.

Din probatoriul administrat s-a stabilit că în data de 11 septembrie 2019, patru bărbați de 28 de ani, 34 de ani, 38 de ani respectiv 39 de ani din Drobeta Turnu-Severin, Malovăț și Izvoru Barzii au pătruns într-o societate comercială de pe teritoriul Finlandei de unde au sustras mai multe ceasuri, prejudiciul fiind de 129.500 euro. Trei dintre suspecți au fost reținuți de autoritățile judiciare finlandeze iar bărbatul de 28 de ani a fost reținut de polițiștii mehedințeni pentru 24 de ore în baza mandatului de arestare european. Polițiștii mehedințeni nu au mai descoperit niciun un ceas la domiciliul suspecților, din cercetări rezultând că obiectele de lux au fost vândute rapid pe piața neagră.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.