Actualitate
Patrule școlare în apropierea unităților de învățământ

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Dolj și Biroului Rutier Craiova au dat startul patrulelor școlare, activitate ce îi aduce pe cei mici în prim-plan. Micii ”polițiști”, din cadrul mai multor unităţi de învăţământ din madiul urban şi rural, și-au ajutat colegii să traverseze strada în siguranță.

Micii ”polițiști”, din cadrul mai multor unităţi de învăţământ din madiul urban şi rural, și-au ajutat colegii să traverseze strada în siguranță și le-au reamintit șoferilor cât de important este să manifeste atenție și să reducă viteza de deplasare în imediata apropiere a unităților de învățământ. Activităţi de acest gen vor continua, atât în trafic, cât şi în şcoli, poliţiştii dorind să-i angreneze pe cei mici în activităţi interactive, astfel încât acestia să constientizeze importanta adoptării unei conduite preventive.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.