Actualitate
Patrule școlare în apropierea unităților de învățământ

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Dolj și Biroului Rutier Craiova au dat startul patrulelor școlare, activitate ce îi aduce pe cei mici în prim-plan. Micii ”polițiști”, din cadrul mai multor unităţi de învăţământ din madiul urban şi rural, și-au ajutat colegii să traverseze strada în siguranță.

Micii ”polițiști”, din cadrul mai multor unităţi de învăţământ din madiul urban şi rural, și-au ajutat colegii să traverseze strada în siguranță și le-au reamintit șoferilor cât de important este să manifeste atenție și să reducă viteza de deplasare în imediata apropiere a unităților de învățământ. Activităţi de acest gen vor continua, atât în trafic, cât şi în şcoli, poliţiştii dorind să-i angreneze pe cei mici în activităţi interactive, astfel încât acestia să constientizeze importanta adoptării unei conduite preventive.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.