Actualitate
Peluza Nord strânge fonduri pentru Centrul Vis de Copil

Suporterii CSU Craiova din Peluza Nord inițiază și anul acesta campania umanitară de Crăciun, ei dorind să ajungă anul acesta la Centrul Vis de Copil. În timpul meciului ce se va disputa sâmbătă seara, pe noua arenă a Băniei, dintre CSU Craiova și CFR Cluj, mai multe urne mobile vor circula printre spectatori. Cu banii strânși se vor achiziționa produse alimentare și de igienă ce vor merge la Centrul de Recuperare și Reabilitare “Vis de Copil”.

“În afară de bani puteţi ajuta campania noastră cu produse de igienă pentru copii (pamperşi, şampon, săpun, şerveţele umede, etc), produse de curăţenie (pentru pardoseli, pentru baie, pentru aşternuturi), jucării (doar de pluş). Încurajăm toţi suporterii să viziteze centrul în orice perioadă a anului şi să se intereseze de necesităţile copiilor. Domnele de acolo sunt foarte receptive şi vă vor spune exact de ce anume este mai mare nevoie. Urmăriţi paginile grupărilor pentru că în curând acolo o să înceapă licitaţiile de obiecte cu Universitatea Craiova dedicate strângerii de fonduri pentru campania #VisDeCopil”, se menționează în anunțul celor de la Peluza Nord.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.