Actualitate
“Pentru tine, dragă mamă!”

Copiii din cadrul Centrului „Anastasia” al Arhiepiscopiei Craiovei au organizat miercuri, 7 martie, o serbare dedicată zilei de 8 Martie, intitulată “ Pentru tine, dragă mamă!” . Cu acest prilej, copilașii au prezentat un moment artistic constând în cântece, poezii și dansuri specifice acestui eveniment. La final, micuții au dăruit mămicilor și bunicilor prezente la eveniment felicitări, confecționate în cadrul atelierelor de terapie ocupațională.

“A devenit o tradiție să marcăm Ziua Internațională a Femeii prin activități speciale prin care copiii să transmită mămicilor că le prețuiesc, că sunt talentați și că astăzi e ziua lor.  Întreg momentul artistic pregătit cu ajutorul specialiștilor din cadrul Centrului a fost deosebit și a reușit să transmită multă emoție. Copiii s-au implicat în pregătirea acestui eveniment cu toată dragostea, făcând acest moment artistic de neuitat” a declarat asistent social Mohanu Monica, coordonatorul Centrului pentru copii „Anastasia”.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.