Actualitate
Percheziții la Direcția de Sănătate Publică Dolj

Mai mulți ofițeri de poliție economică au descins, marți dimineață, în sediul Direcției de Sănătate Publică Dolj pentru a ridica documente din instituție. Anchetatorii desfășoară cercetări într-un dosar privind mai multe licitații pentru achiziția de lucrări.

Oamenii legii au ajuns la sediul DSP Dolj în jurul orei 9. Echipa de investigatori este formată din mai mulți ofițeri din cadrul Serviciului de Investigarea Fraudelor. „Sunt percheziții care se află în derulare, la DSP Dolj, efectuate de către Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Dolj, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj. Este o anchetă în lucru și orice informație o poate oferi Parchetul Județean. Dumnealor sunt în măsură să facă sau nu publice mai multe date”, au transmis reprezentanții IPJ Dolj.

Conform unor surse apropiate anchetei, oamenii legii cercetează un grup infracţional organizat, fiind căutate elemente ale comiterii infracţiunilor de fals intelectual şi uz de fals, abuz în serviciu. În anul 2019, o persoană a reclamat faptul că pe strada Împăratul Traian, nr. 65 a fost ridicat un imobil fără avizul DSP Dolj. Reprezentanţii direcţiei le-au răspuns că dosarul nu se regăseşte în arhiva instituţiei, însă după ceva timp s-a revenit cu o adresă prin care se susţinea că avizul DSP există în original, în arhiva instituţiei. Persoana responsabilă cu autorizarea susţine că nu a semnat documentul. 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.