Actualitate
Percheziții la persoane bănuite că au furat 330 de telefoane

Polițiștii au efectuat percheziții la adresele unor bărbați din județul Bistrița-Năsăud și București după ce aceștia au sustras dintr-o autoutilitară staționată în Orșova 330 de telefoane mobile.

Polițiștii municipiului Orșova, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Orșova, au efectuat cinci percheziții domicilare într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Bărbații de 30 de ani, respectiv 32 de ani, ar fi sustras dintr-o autoutilitară, ce se afla staționată, pe DN 6, în localitatea Orșova, 330 telefoane de mobile, în noaptea de 07-08 ianuarie. Prejudiciul cauzat prin activitatea infractională este de aproximativ 78.000 de euro. În urma perchezițiilor efectuate, polițiștii au indisponibilizat peste 9.000 de euro, 55.000 de lei și mai multe aparate de telefonie mobilă.

 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.